87 let prvega tekmovanja v teku na smučeh v Ihanu (1934-2021)

Dobri nastopi Drinovca in osvojene medalje državnega prvenstva v teku na smučeh

Dodano 6. februar 2017

Lovro Planko

Lovro Planko

2.2.2017-5.2.2017 – Novo Mesto, Češka in Pokljuka, Slovenija

V češkem Novem Mestu so se biatlonci merili na Evropskem juniorskem prvenstvu v biatlonu. Mitja DRINOVEC in Luka NAGLIČ sta nastopila na individualni tekmi na 15 km in v sprintu na 10 km. MITJA je na daljši preizkušnji osvojil odlično 14. mesto, medtem ko je LUKA osvojil 67. mesto. V sobotnem sprintu, pa je MITJA osvojil 21. mesto, LUKA pa 62. mesto.

Za vikend, pa se je na Pokljuki odvijal kar trojni program. V soboto so mladi tekači nastopili na Državnem prvenstvu za otroške kategorije. V klasični tehniki je najbolj izstopala Maša RUČIGAJ, saj je z 2. mestom med mlajšimi deklicami, osvojila srebrno medaljo državnega prvenstva. Zelo dobro je nastopil tudi Pavel TROJER med mlajšimi dečki, kateri je osvojil 5. mesto. V nedeljo, pa so se mladi tekači merili za medalje državnega prvenstva v štafetah. Med starejšimi dečki smo posegli po 2. mestu in srebrne medalje so se veselili Martin MOČNIK, Tadej REPNIK in Matej STARBEK. V isti tekmovalni kategoriji smo osvojili še 5. mesto, štafeta v postavi Pavel TROJER, Mark MARINŠEK in Tim ZABRET. Zelo dobro je nastopila tudi štafeta starejših deklic, v postavi Hana ZRIM, Eva ZUPAN in Eva MOČNIK, ki je bila v cilju kot 6.

Sobota dne 4.2.2017, pa se je na Pokljuki odvilo tudi tekmovanje za Pokal RS v biatlonu in sicer za starejše kategorije. Zabeležili smo zmago Klemena BAUERJA, člani in Lovra PLANKA, mlajši mladinci.

KLEMEN je nastop na Pokljuki opravil kot pripravo na prihajajoče se Svetovno člansko prvenstvo v biatlonu v avstrijskem Hochfilznu, ki bo v času od 6.2.2017 do 19.2.2017. KLEMENA čaka prvi nastop že v sredo dne 9.2.2017 ob 14.45 uri, ko se bo s svetovno konkurenco meril s slovensko mešano štafeto.

Prizorišča odmevnih uspehov ihanskih biatloncev in tekačev

Dodano 30. januar 2017

27.1.2017 - 29.1.2017 – Pokljuka, Medvode, Slovenija

Na Pokljuki se je odvijalo mednarodno biatlonsko tekmovanje za »IBU Junior Cup«. Na startu treh tekmovalnih preizkušenj smo imeli kar tri tekmovalce in sicer Mitjo DRINOVCA, Luko NAGLIČA in Lovra PLANKA.

MITJA je že v petek dne 27.1. dokazal svoje biatlonske kvalitete, saj je z Urško Poje osvojil odlično 3. mesto v štafetni preizkušnji. MITJA je tudi v soboto in nedeljo izredno dobro nastopil na tekmovanjih v sprintu na katerih je osvojil 15. in 16. mesto. Na dveh sprintih sta nastopila tudi LUKA, ki je osvojil 43. in 49. mesto ter LOVRO, ki je osvojil 34. in 35. mesto.

Tekači na smučeh, pa so se v nedeljo dne 29.1. zbrali v Medvodah-Bonovec za Pokal Geoplin. Na sprintu so se najbolje znašli Maša RUČIGAJ, 1. mesto, mlajše deklice, Pavel TROJER, 2. mesto, mlajši dečki in Martin MOČNIK, 2. mesto, starejši dečki. V deseterico najboljših so bili uvrščeni še Drejc TROJER, 6. mesto, mlajši mladinci, Eva MOČNIK, 8. mesto, starejše deklice, Matej STARBEK, 8. mesto, starejši dečki, Viktorija MEŽNAR, 9. mesto, mlajše deklice in Eva GOROPEČNIK, 9. mesto, mlajše mladinke.

Maša Ručigaj državna prvakinja v biatlonu in še pet medalj državnega prvenstva

Dodano 25. januar 2017

Maša Ručigaj

Maša Ručigaj

21.01.2017 – Pokljuka, Slovenija

Med tem, ko sta Klemen BAUER in Mitja DRINOVEC v italijanski Anterselvi tvorila polovico slovenske moške biatlonske štafete, in s katero sta osvojila 14. mesto, so se preostali ihanski biatlonci merili na Pokljuki. Državno prvenstvo v posamični tekmi, tisti najdaljši ter s štirimi oz. s tremi strelskimi nastopi je IHANCEM prineslo, kar šest medalj državnega prvenstva.

Državna prvakinja med mlajšimi deklicami je postala Maša RUČIGAJ, na tretji stopnički pa ji je družbo delala, z osvojeno bronasto medaljo državnega prvenstva Eva ZUPAN. Med starejšimi mladinci je 2. mesto osvojil Luka NAGLIČ, med mlajšimi mladinci, pa sta Lovro PLANKO in Matic REPNIK osvojila 2. oz. 3. mesto. Tudi v deških kategorijah smo osvojili dve medalji in sicer v kategoriji starejših dečkov Drejc TROJER, 3. mesto in v kategoriji mlajših dečkov Tadej REPNIK, 3. mesto. Zelo dobro je v kategoriji starejših deklic nastopila Eva GOROPEČNIK, ki je le za nekaj sekund zaostala za bronasto medaljo državnega prvenstva in osvojila 4. mesto. Pokalne točke, pa še naprej pridno zbira Anže POVIRK, ki je v članski konkurenci osvojil 2. mesto.

Naši mladi tekmovalci bodo konec tedna v smučini tekaškega tekmovanja v Medvodah, Bonovec. Ostali tekmovalci, Klemen BAUER, Mitja DRINOVEC, Luka NAGLIČ in Lovro PLANKO, pa se bodo pripravljali za bližajoče se svetovno člansko prvenstvo v avstrijskem Hochfilznu (Klemen) in svetovno juniorsko in mladinsko prvenstvo v slovaškem Oserbliu, kamor odhajajo Mitja, Luka in Lovro. A še prej bodo vsi trije nastopili na zelo močnem IBU Junior Cup, ki bo v času od 27.1. do 29.1.2017 na Pokljuki. SREČNO !!!

Vikend mednarodnih uspehov

Dodano 18. januar 2017

15.01.2017 – Ruhpolding, Bormio in Bad Kleinkirchheim

V nemškem Ruhpoldingu je Klemen BAUER odlično nastopil v sprintu. Petek trinajsti je bil za Klemena srečna številka, saj je z enim zgrešenim strelom osvojil svojo drugo najboljšo uvrstitev letošnje zimske sezone, 14. mesto.

Uspehe na mednarodni sceni sta nadaljevala naša najboljša biatlonca mladinskih kategorij Luka NAGLIČ in Lovro PLANKO. V italijanskem Bormiu sta na tekmah Alpskega pokala v biatlonu dosegla zares dobre rezultate. Lovro je med mlajšimi mladinci osvojil 4. in 6. mesto medtem, ko je Luka med starejšimi mladinci osvojil 7 in 9. mesto.

Mednarodni ihanski vikend, pa je bil zaključen v avstrijskem Bad Kleinkirchheimu na tekmi »No Border Cup« v teku na smučeh. Naši tekmovalci so se preizkusili v klasični tehniki. Najbolj odmeven rezultat je med članicami dosegla Manca SLABANJA z 2. mestom. Zelo dobre uvrstitve so dosegli še Maša RUČIGAJ, 5. mesto, mlajše deklice, Pavel TROJER, 5. mesto, mlajši dečki, Žiga RUČIGAJ, 6. mesto, cicibani in Martin MOČNIK, 12. mesto, starejši dečki.

Novi uspehi ihanskih biatloncev in tekačev

Dodano 10. januar 2017

08.01.2017 – Pokljuka, Planica in Martell

Leto 2016 sta dne 30.12., z zmago zapečatila Maša RUČIGAJ ter Matej STARBEK in sicer na tekaški tekmi za Pokal Geoplin na Pokljuki.

Tudi leto 2017 smo začeli zmagovito in polno uspehov v biatlonu kot tudi teku na smučeh. Na Pokljuki sta z zmago za Pokal RS v biatlonu začela Klemen BAUER, člani in Tadej REPNIK, mlajši dečki. Novoletni nasmeh z zmagovalnih stopničk, pa so izžarevali Luka NAGLIČ, 2. mesto, starejši mladinci, Lovro PLANKO, 2. mesto, mlajši mladinci, Drejc TROJER, 2. mesto, starejši dečki in Tim ZABRET, 3. mesto, mlajši dečki.

Zelo dobro je leto 2017 začela tudi naša najboljša tekačica Manca SLABANJA, ki je v Planici nastopala na 3-dnevnem tekaškem prazniku in sicer v času od 6.1 do 8.1.2017. Manca je na tekmah kontinentalnega pokala zasedla 20. in 22. mesto na 10km ter 5km preizkušnji v klasični tehniki, na petkovi tekmi alpskega pokala v sprintu, pa 31. mesto.

V italijanskem Martellu, pa se je naš najboljši mlajši član Mitja DRINOVEC boril s konkurenco na IBU pokalu. V četrtek dne 5.1.2017 je Mitja zasedel 35. mesto, med 110 nastopajočimi. Na sobotnem sprintu, dne 7.1.2017, pa je Mitja je med 114 tekmovalci zasedel 46. mesto.

Odlični nastopi ihanskih biatloncev in tekačev

Dodano 28. december 2016

Mitja Drinovec
Mitja Drinovec

26.12.2016 – Pokljuka, Slovenija

Na Pokljuki se je na državni praznik odvijal kar dvojni program za naše tekmovalce. V dopoldanskem času je 22 tekmovalcev nastopilo na Državnem prvenstvu v biatlonu in na Pokalu RS v biatlonu.

Medalje državnega prvenstva so osvojili Klemen BAUER, 2. mesto, člani, Mitja DRINOVEC, 1. mesto, mlajši člani, Luka NAGLIČ, 3. mesto, starejši mladinci in Lovro PLANKO, 2. mesto, mlajši mladinci.

Z odliko, pa so nastopili mladi biatlonci, ki so osvojili kat tri ZMAGE. Drejc TROJER je zmagal med starejšimi dečki, Eva GOROPEČNIK, je zmagala med starejšimi deklicami, med mlajšimi deklicami, pa je zmagala Maša RUČIGAJ.

SMUČARSKI KLUB IHAN po dveh izvedenih pokalnih biatlonskih tekmovanjih vodi v skupnem seštevku slovenskih klubov, kot tudi seštevku posebne razvrstitve-mladi.

V popoldanskem času, pa so se mladi tekmovalci merili v sprintu štafet v prosti tehniki. Veselili smo se dvojih zmagovalnih stopničk in sicer med starejšimi dečki, kjer sta Matej STARBEK in Martin MOČNIK osvojila odlično 2. mesto. Med mlajšimi deklicami, pa je bila ihanska štafeta v postavi Maša RUČIGAJ in Viktorija MEŽNAR, prav tako na 2. mestu.

Zmagovalne stopničke naših mladih biatloncev

Dodano 23. december 2016

Maša Ručigaj
Maša Ručigaj
Tadej Repnik
Tadej Repnik
Matej Starbek
Matej Starbek

foto: Metod Močnik

18.12.2016 – Pokljuka, Nove Mesto, Hochfilzen in Goms

V senci svetovnega pokala v češkem Novem Mestu, kjer je Klemen BAUER osvojil 37 in 46. mesto, se je na sončni Pokljuki odvilo prvo tekmovanje letošnje zimske sezone. Biatlonci so se merili v sprintu.

Pokalni ZMAGI sta dosegla Lovro PLANKO, mlajši mladinci in Maša RUČIGAJ, mlajše deklice. Na odru za zmagovalce so stali še Anže POVIRK, člani, 2. mesto, Eva GOROPEČNIK, starejše deklice, 2. mesto, Tadej REPNIK, mlajši dečki, 2. mesto in Drejc TROJER, starejši dečki, 3. mesto. Skupaj je nastopilo 18 tekmovalcev kluba.

V avstrijskem Hochfilznu, kjer bo v mesecu februarju 2017 svetovno biatlonsko člansko prvenstvo, pa sta se na IBU Junior Cup merila Mitja DRINOVEC in Luka NAGLIČ. Na četrtkovem sprintu je Mitja dosegel 31. mesto, Luka pa je dosegel 56. mesto. V petkovi zasledovalni tekmi je Mitja svoj rezultat zelo popravil in kot najboljši slovenski biatlonec, v cilj prispel kot 17. Luka pa je v cilj prišel kot 55.

Na sobotni tekmi štafet, 4x7,5km sta Mitja in Luka, skupaj Žnidaršičem in Cisarjem, dosegla zelo dobro 9 mesto.

Manca SLABANJA, pa se je v švicarskem Gomsu merila v sprintu Alpskega pokala in zasedla končno 36. mesto.

Tekmovalce SK IHAN v prihodnjih dneh čakajo vsakodnevni treningi teka na smučeh in streljanja na Pokljuki. V času od 26.12. do 30.12.2016, pa bo več kot 20 tekmovalcev na klubskih pripravah na Pokljuki. Seveda, pa jih dne 26.12., na čelu s Klemenom BAUERJEM, čaka nastop na državnem prvenstvu v biatlonu.

Decembrski presežki ihanskih biatloncev in tekačev

Dodano 15. december 2016

Skupinska SK Ihan
skupinska SK Ihan
Klemen Bauer
Klemen Bauer
Mitja Drinovec
Mitja Drinovec
Manca Slabanja
Manca Slabanja

foto: Metod Močnik

12.12.2016 – Oestersund, Pokljuka, Ramsau, Davos in Lenzerheide

IHANSKI BIATLONCI in TEKAČI smo odlično začeli novo zimsko sezono 2016/2017. Po zahtevnem zadnjem, jesenskem pripravljalnem obdobju ter tri-tedenskih pripravah v švedskem Oestersundu sta Klemen BAUER in Mitja DRINOVEC, dne 1.12.2016, na 20km preizkušnji osvojila že prve točke sezone. KLEMEN je s 33. mestom prejel prve točke sezone, medtem ko je MITJA prejel, na svoji premierni tekmi svetovnega pokala, za 39. mesto, svoji prvi dve točki svetovnega pokala.

Z velikim veseljem smo pričakali tudi tekme svetovnega pokala na Pokljuki. V petek dne 9.12.2016 sta bila na startu sprinta KLEMEN in MITJA.

KLEMEN je zablestel s popolnim strelskim izkupičkom, zadel je namreč vseh deset tarč in osvojil odlično 12. mesto. MITJA, pa je zaradi slabšega strelskega nastopa in utrujenosti nastop končal v ozadju. Tako KLEMEN kot tudi MITJA, pa sta v nedeljo dne 11.12. zbrala vse svoje moči in s slovensko moško štafeto osvojila zelo dobro 12.mesto.

Da na mladih svet stoji in seveda tudi Ihanska smučarija, sta dokazala Luka NAGLIČ in Lovro PLANKO. Na tekmah Alpskega pokala, dne 3.12. in 4.12.2016, v avstrijskem Lenzerheideju sta namreč oba, seveda vsak v svoji starostni kategoriji, osvojila 2. mesti. Odlično sta nastopila tudi na drugi tekmi, kjer je Lovro osvojil 4. mesto medtem, ko je Luka osvojil 14. mesto.Da na mladih svet stoji in seveda tudi Ihanska smučarija, sta dokazala Luka NAGLIČ in Lovro PLANKO. Na tekmah Alpskega pokala, dne 3.12. in 4.12.2016, v avstrijskem Lenzerheideju sta namreč oba, seveda vsak v svoji starostni kategoriji, osvojila 2. mesti. Odlično sta nastopila tudi na drugi tekmi, kjer je Lovro osvojil 4. mesto medtem, ko je Luka osvojil 14. mesto.

Veliko veselje, pa nam je že v začetku sezone pripravila tekačica Manca SLABANJA. V avstrijskem Ramsau je namreč MANCA v izredno močni konkurenci FIS tekmovanja, na 5km tekmovanju v prostem slogu, osvojila odlično 3. mesto. Dan prej, pa je MANCA na sprinterski tekmi osvojila 4. mesto. Glede na dosežene rezultate je MANCA odpotovala v švicarski Davos, kjer se je v soboto dne 10.12. pomerila s svetovno žensko konkurenco. MANCA je na 15km posamični tekmi v prostem slogu dosegla 56. mesto.

V zadnjem delu decembrskih dni naše tekmovalce čaka še vrsta nastopov na mednarodni biatlonski sceni. KLEMEN se bo v času od 15.12. do 18.12.2016 meril na tekmah svetovnega pokala v češkem Novem Mestu. MITJA, LUKA in LOVRO, pa bodo prav tako konec tedna nastopali na tekmah IBU pokala v avstrijskem Obertilliachu.

Naše mlade biatlonce, pa v nedeljo dne 18.12.2016, čaka prva biatlonsko tekmovanje za Pokal RS v biatlonu. SREČNO VSEM !!!

OBVESTILO in VABILO

Dodano 06. september 2016

SK IHAN - logo

06.09.2016 – Ihan, Slovenija

SMUČARSKI KLUB IHAN obvešča vse OBČANE in KRAJANE ter ostale udeležence v prometu, da bo v soboto dne 24. 9. 2016, v času od 14.00 do 17.00 ure na območju Ihana potekalo tradicionalno tekmovanje na tekaških rolkah.

»ROLKANJE IHAN 2016«

V času tekmovanja bo občasno moten promet zaradi zapore cestišča in sicer na odseku Ihan–Goričica–Žabar–Goropeče. Vse udeležence v prometu zato naprošamo, da upoštevate navodila redarske službe in prometno signalizacijo oziroma ureditev v času zapore. HVALA za razumevanje!!!

Hkrati VAS VABIMO, da se nam pridružite v Športnem parku Ihan, kjer boste lahko navijali za »laufarje«, kateri so se v IHANU preizkušali že pred 80 leti.

Naj tradicija živi še naprej !!!

Smučarski klub Ihan drugi najboljši slovenski biatlonski klub v zimski sezoni 2015/2016

Dodano 06. april 2016

02.04.2016 – Pokljuka, Slovenija

Zimske sezone 2015/2016 je konec. Generacija mladih tekmovalcev je navduševala skozi celotno zimsko sezono tako v smučini kot na strelišču, kar kažejo osvojeni naslovi državnih prvakov v kategorijah mlajši dečki, Matej STARBEK, starejši dečki, Matic REPNIK in starejše deklice, Eva GOROPEČNIK. Ob tem sta Pavel TROJER in Tadej REPNIK osvojila še srebrno in bronasto medaljo državnega prvenstva med mlajšimi dečki. Seveda, pa so junaki zime prav VSI tekmovalci, ki so prispevali več kot 1000 pokalnih točk in osvojili skupno 2. MESTO med 13 slovenskimi klubi.

Stopničke skupnega seštevka biatlonske sezone, pa so bile osvojene tudi s skupno zmago Lovra PLANKA, med starejšimi dečki in Mateja STARBKA med mlajšimi dečki, z 2. mestom Anžeta POVIRKA, člani, z 2. mestom Luke NAGLIČA, starejši mladinci, z 2. mestom Matica REPNIKA, starejši dečki in s 3. mestom Tadeja REPNIKA, mlajši dečki. Ob tem lahko poudarimo še stopničke skupnega seštevka, v tekaški pokalni razvrstitvi, in sicer Maše RUČIGAJ, ki je postala tretja najboljša tekačica med mlajšimi deklicami.

Zagotovo, pa je mladi generaciji ihanskih tekačev in biatloncev, s katero odlično delajo Aleš GREGORIČ, Ivo GUDLIN in Miran MAJER, pravi športni idol, in ki nas že vrsto let navdušuje, Klemen BAUER. KLEMEN, ki je vzgled mnogim mladim športnikom, je v tej sezoni zablestel na domači Pokljuki, kjer je bil najboljši slovenski biatlonec na tekmah svetovnega pokala. Vse bolj, pa blesti tudi Manca SLABANJA, ki na mednarodnih tekmah dosega odlične rezultate, v januarju pa je okusila tudi prvi nastop v svetovnem pokalu v tekih na smučeh v Planici.

Hvala VSEM, ki ste v mozaiku zimske sezone 2015/2016, prispevali svoj pomemben delež k uspehom kluba in nadaljevanju uspešne IHANSKE TRADICIJE!!!

ČESTITKE VSEM TEKMOVALCEM ZA ODLIČNO ZIMSKO SEZONO !!!

Trojna državna krona mladih biatloncev

Dodano 08. marec 2016

Pokljuka 2016

Pokljuka 2016

foto: Metod Močnik

05.03.2016 – Pokljuka, Slovenija

Na Pokljuki se je v organizaciji našega kluba odvijalo Državno prvenstvo v biatlonu in tekme za Pokal RS v biatlonu za sezono 2015/2016.

Naš organizacijski trud v sneženi in vetrovni Pokljuki je bilo nagrajen s kar trojnim naslovom državnega prvaka. Matic REPNIK, starejši dečki, Eva GOROPEČNIK, starejše deklice in Matej STARBEK, mlajši dečki so postali NOVI DRŽAVNI PRVAKI v disciplini posamično. Poleg PRVAKOV, pa smo imeli na stopničkah še dva junaka biatlonskega prvenstva in sicer TROJER Pavla, 2. mesto in REPNIK Tadeja, 3. mesto, ki sta se ovenčala z medaljama državnega prvenstva med mlajšimi dečki. ČESTIKE vsem dobitnikom medalj državnega prvenstva in seveda vsem 22 tekmovalcem, ki so nastopali na prvenstvu !!!

Klemen Bauer nastopil na tekmah Svetovnega prvenstva v biatlonu

Dodano 08. marec 2016

Oslo 2016

foto: SZS

05.-06.03.2016 – Oslo, Norveška

KLEMEN je po nastopu v mešani slovenski štafeti, s katero je osvojil 13. mesto, nastopil še v sprintu in v zasledovanju. KLEMEN je v sobotnem sprintu osvojil 50. mesto, v nedeljski zasledovalni tekmi, pa je v cilje pritekel kot 56. KLEMENA v četrtek dne 10.3.2016, on 15.30 uri, čaka nastop na posamični 20km preizkušnji.

Manca Slabanja nastopala na tekmah Alpskega pokala

Dodano 08. marec 2016

05.-06.03.2016 – Arber, Nemčija

MANCA je na nemškem prizorišču tekem Alpskega pokala v teku na smučeh, v soboto dne 5.3.2016 nastopila na 10km preizkušnji v klasični tehniki in osvojila 29. mesto. V nedeljski 15 km preizkušnji v prosti tehniki, skupinski start, je MANCA v cilj pritekla kot 25.

Ihanski tekači in biatlonci v akciji

Dodano 02. marec 2016

27.02.2016 – Planica, Pokljuka, Slovenija

V Planici se je odvijalo tekmovanje v teku na smučeh in sicer v sprintih na izločanje v klasični tehniki. Naši tekači na smučeh so zabeležili sedem uvrstitev med deseterico najboljših. Najvišje je v izločilnih bojih pritekel Mark MARINŠEK, ki je med mlajšimi dečki osvojil odlično 6. mesto. V deseterico najboljših so bili uvrščeni še Pavel TROJER, 7. mesto, Drejc TROJER, 7. mesto, starejši dečki, mlajši dečki, Eva MOČNIK, 8. mesto, starejše deklice, Lovro PLANKO, 8. mesto, mlajši mladinci, Maša RUČIGAJ, 9. mesto, mlajše deklice in Martin MOČNIK, 10. mesto, starejši dečki.

Na Pokljuki, pa je potekalo tekmovanje za Pokal RS v biatlonu v sprintu. Anže POVIRK je v kategoriji članov osvojil 3. mesto, Luka NAGLIČ pa je v kategoriji starejših mladincev osvojil 5. mesto.

Manca Slabanja nastopila na tekmah svetovnega prvenstva U23

Dodano 26. februar 2016

23.-25.02.2016 – Rasnov, Romunija

V romunskem Rasnovu se odvija Svetovno mladinsko prvenstvo v tekih in kjer uspešno nastopa naša članica kluba, MANCA SLABANJA v kategoriji U23. MANCA je v torek dne 23.2. nastopila na 10km preizkušnji v klasični tehniki in osvojila 30. mesto. Na četrtkovi 10km tekmi v prostem slogu, pa je MANCA osvojila 34. mesto.

14 ihanskih tekačev na tekmi »No Border Cup«

Dodano 25. februar 2016

Sappada 2016

foto: Marjan Ručigaj

21.02.2016 – Sappada, Italija

V italijanski Sappadi so se ihanski tekači drugič zapored udeležili tekmovanja, ki je štelo za t.i. »No Border Cup«. Tekmovalci so dosegli štiri uvrstitve v prvo deseterico uvrščenih po posameznih kategorijah. Drugo mesto je med cicibani osvojil Žiga RUČIGAJ, njegova sestra MAŠA, pa je med mlajšimi deklicami osvojila odlično 7. mesto. Odlično sta nastopila tudi Eva GOROPEČNIK, 10. mesto med starejšimi deklicami in Lovro PLANKO, 10. mesto, med mlajšimi mladinci.

Ihanski tekači so dosegli še naslednje rezultate v izredno močni in številčni konkurenci:
- Matic REPNIK, 14. mesto, mlajši mladinci;
- Pavel TROJER, 16. mesto, mlajši dečki;
- Tim ZABRET, 18. mesto, mlajši dečki;
- Tadej REPNIK, 21. mesto, mlajši dečki;
- Drejc TROJER, 20. mesto, starejši dečki;
- Matej STARBEK, 24. mesto, mlajši dečki;
- Jernej GOROPEČNIK, 29. mesto, mlajši mladinci;
- Viktorija MEŽNAR, 36. mesto, mlajše deklice;
- Hana ZRIM, 38. mesto, starejše deklice in
- Sara PECELI, 47. mesto, starejše deklice.

Page 5 of 6 « 1 2 3 4 5 6 »

Galerija

Kontakt

Naslov: Breznikova 76, Ihan, 1230 Domžale
Telefon: +386 (0) 41 790 799
E-pošta: tskihan@gmail.com